Een pelletkachel voor buiten is een perfecte eyecatcher voor het terras van jouw brasserie of hotel. Zo creëer je zomer en winter gezelligheid. Deze investering betaalt zichzelf dan ook snel terug doordat klanten langer buiten blijven zitten. Dit leidt dan weer tot extra verkoop.

Voordelen terrashaard op pellets

Een terrashaard die op pellets werkt is niet enkel zuinig, maar brengt ook gezelligheid. De pellets zorgen voor een natuurlijk houtvuur en blijven lang branden, waardoor het verbruik laag blijft. Doordat pellets gemaakt zijn van samengeperst houtafval, is het ook een ecologische verwarmingsmethode.

Nog een voordeel van de terraskachel is dat hij geen geluid maakt en geen rook vormt. Het design van een buitenhaard is erg modern waardoor het een echte eyecatcher is op je terras.

Bovendien krijg je als professionele klant bij aankoop vanaf 3 stuks 10% korting én gratis levering. 

Plaatsing buitenhaard op pellets

Een buitenhaard op pellets staat perfect op je zomer- en winterterras. Het kan dan ook gebruikt worden voor diverse evenementen die buiten worden georganiseerd. Denk maar aan trouwfeesten, communies of barbecues.

Heb je buiten een rokersruimte voorzien? Dan kan je ook deze klanten het hele jaar warm houden met een buitenhaard.

Een extra voordeel is dat een buitenkachel geen installatie- en onderhoudskosten heeft. Omdat het een mobiele constructie is, kan je de kachel ook gemakkelijk verplaatsen.

 

Merken

Infraligna verdeelt buitenhaarden op pellets van Pelmondo. Dit kwaliteitsmerk heeft een uitgebreid aanbod aan designhaarden die gemaakt zijn in Oostenrijk. De haarden zijn gemakkelijk en veilig te bedienen en er zijn geen installatie- of onderhoudskosten.

De mobiele constructie kan geplaatst worden waar hij nodig is en kan met verschillende accessoires gecombineerd worden.

 

Wil jij jouw terras vullen met gezelligheid?

Maak snel een afspraak met één van onze vertegenwoordigers en we komen met plezier langs voor een demo.