Welke infraroodcabine is het beste

Infraroodcabine die beste werkt

Infraroodcabines zijn er in alle mogelijke uitvoeringen, zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten, verschillende designs, met of zonder ligbank,...en ga zo maar door. Dit maakt het voor de klant zeker niet gemakkelijker.

Nu los van al de mogelijke opties is het voor de klant van belang waarvoor de infraroodcabine moet dienen. Wanneer men deze aankoop doet louter voor te ontspannen is de keuze van straler minder belangrijk. Er zijn al degelijke warmtecabines ( let op de woordkeuze ) mogelijk vanaf een 1000 euro, afhankelijk van de houtsoort en de grootte van de cabine. Het feit is dat dit soort van cabines voornamelijk voor welness toepassingen geschikt is. Let er dan wel op dat er geen wonderen van mogen verwacht worden, dit zal gevoelsmatig zeker fijn aanvoelen en daar is zeker niets mis mee, maar daar houden de voordelen meestal ook wel op.

Waar het in feite om gaat is dat het lichaam gedurende een bepaalde tijd vrij intensief wordt opgewarmd. Voor deze intensere manier van "verwarmen" zijn er allerhande stralers en lampen op de markt verkrijgbaar. De meest gekende stralers zijn ondermeer de alomgekende keramische stralers of bio keramische stralers, de incoloy stralers ( zeer kwalitatieve stralers ) de full spectrum stralers, carbon flex etc. Hier zijn werkelijk honderden verschillende materiaalsoorten mogelijk. Voor meer informatie kan je altijd in de showroom terecht.

Wat is nu de beste infraroodcabine ? Hierbij een 7 tal tips

  • Voldoende inwerkend vermogen
  • Ceder hout of hemlock
  • Duurzame straler zoals Incoloy of full spectrum
  • Vermogen van de lampen dimbaar
  • Therapeutische werking
  • Fabrieksgarantie ( geen commerciele garanties zoals bepaalde merken nog steeds doen, levenslange garantie = bestaat niet )
  • Infraroodcabines waar ook na 10 jaar nog wisselstukken voor verkrijgbaar zijn

Vraag snel meer informatie