Ontspannen na een stressvolle dag

Ontspannen na een stressvolle dag

Was jouw werkdag ook zo hectisch? We maken het allemaal wel eens mee: alles loopt fout, je komt te laat op het werk door de lange files en  je hebt enorm veel werk maar moet de hele dag aanwezig zijn op meetings. Wanneer je dan thuiskomt, moeten de kinderen opgehaald worden en moet er eten gemaakt worden.

Daarom is het belangrijk om te ontspannen na een drukke werkdag. Hier zijn onze tips.

 

1. Doe comfortabele kleding aan

De hele dag in een net hemd of een jurk gewerkt? Tijd voor een joggingbroek of je pyjama. Let wel op dat je eerst de kinderen gaat halen en je boodschappen doet voordat je jezelf omkleedt!

 

2. Zet een sfeervol muziekje op

Muziek beïnvloedt jouw stemming dus zet na een lastige dag wat jazz of loungemuziek op. Neem je partner vast en dans rond de keukentafel. Een perfect recept voor wat ontspanning!

 

3. Steek wat (geur)kaarsen aan

Het toppunt van gezelligheid zijn wel kaarsen. Aangezien geuren ook een invloed hebben op je humeur, kies je dan ook best voor een geparfumeerde variant!

 

4. Ontspan in de infraroodcabine

Na een uurtje in de infraroodcabine ben je weer helemaal de oude. Alleen in de infraroodsauna met een muziekje of samen met je partner: jij kiest. De stralers zorgen voor therapeutische voordelen en de warmte helpt bij spierpijn en pijnlijke gewrichten.

 

5. Neem een warm bad

Doordat je hebt getranspireerd in de infraroodcabine, zijn er heel wat onzuiverheden uit je lichaam verwijderd. Tijd voor een ontspannend bad. Kies een heerlijk geurende badschuim en geniet van de rust.

 

Als je deze stappen hebt doorlopen, ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe werkdag! Nog geen infraroodcabine in huis? Bekijk zeker ons aanbod en ontdek de voordelen.

Geschreven door Ivan Lenaerts

Ivan Lenaerts is de zaakvoerder van Infraligna.