Haal de zomer binnen (remedie tegen de herfstblues)

De herfst is in het land! De avonden worden wat korter, want de zon gaat wat vroeger slapen. De zomerse kleuren maken plaats voor de bruine tinten van de herfst. De barbecue wordt stilletjes aan terug weggezet, en de stoofpotjes komen in de plaats.

Herfstblues? Daar doen wij niet aan mee. Je haalt gewoon zelf de zomer binnen in huis.

Go green! Buiten verkleuren de planten, maar je kan zelf je huis groen maken. Er zijn vele mooie planten die groen blijven, zoals de gatenplant, de pannenkoekenplant en verschillende soorten vetplantjes. Wil je het iets tropischer, ga dan voor een Chinese vijg, Yucca’s of een drakenbloedboom. In je tuincentrum vind je nog meer inspiratie.

Zet een zomers muziekje op! Niets zo zomers als een leuk zomers deuntje. Op Spotify vind je massa’s leuke zomer playlists. Keep walking on sunshine (wo-ow)!

Zomerse, gezellige warmte in huis!  Met een pelletkachel combineer je de gezelligheid van de herfst met de warmte van de zomer. Geniet in je eigen living, terras of keuken van de zalige warmte die een pelletkachel te bieden heeft.

Cocktails, cocktails, cocktails! Niets zomerser dan een Piña Colada, Blue Hawaii of Sex On The Beach. Er zijn ook alternatieven zonder alcohol: er zijn tal van feestelijke mocktails die doen denken aan de zomer.

Geschreven door Ivan Lenaerts

Ivan Lenaerts is de zaakvoerder van Infraligna.